De kommende arrangementer

Sommerkoncert i Vejerslev kirke

Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.30.

Sommerkoncert i Vejerslev kirke, med et afvekslende program, bestående af bl.a. danske sommer- og aftensange samt musical, operette- og opera arie rog duetter. Sommerkoncerten i Vejerslev kirke fremføres af fire klassiske sangere, og det er sangere, som er godt kendte i nabopastoratet Skorup/Tvillum, hvor de gennem flere år har kunnet fylde Tvilum kirke til sommerkoncert, som efterhånden er blevet en tradition. For de to af dem er Tvilum kirkes sanger, sopran Julie Kold Vilstrup, samt kirkens organist, Niels Jørgen Tranberg, der samtidig er basbaryton. De to øvrige sangere er mezzosopran Sara G. Tranberg og tenor Tue de Stordeur, De fire sangere bliver akkompagneret på klaver af Karen Marie Tange.

Entré: 75 kr. Billetter kan købes fra d. 1/6 i Meny i Thorsø. Evt. resterende billetter sælges ved døren.

Sensommergudstjeneste (tidl. Skovgudstjeneste)

Den 2. september 2018 kl. 10.30 i Vejerslev.

Tidligere år har vi i sensommeren holdt skovgudstjeneste i Præsteskoven. I år omdøbes denne gudstjeneste til en sensommergudstjeneste, og hvis vejret er godt vil gudstjenesten blive holdt på området omkring den kommende aktivitetspark på sportspladsen i Vejerslev. Hvis vejret er dårligt, holder vi gudstjenesten i kirken. 

Værdidebat

Den 25. september kl. 19.00 i Sognehuset.

Sæt kryds i kalenderen til en spændende værdidebat. Emne: Tolerance og frihed“ – hvilke værdier skal være bærende i Danmark fremover? Paneldebat med folketingsmedlem Daniel Toft Jakobsen, Øster Snede, valgt i Favrskov kredsen og tidligere biskop for Lolland-Falsters Stift, Steen Skovsgaard, Brabrand, nu Ph.d. studerende.